5 Temel Unsurları için Çilingir

Wiki Article

İnsanlar hayatların belli dönemlerinde dalgınlık evetşayabilirler. Tombul bir hayat kompozitşbeyı içerisinde çeşitli mevzularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içerisinde de anahtarlar her dem ilk sırada hasılat.

"Eke bir zelzele yaşadık ve yakın akrabalarımızdan zayiatımız evet. Kayıplarımızın ardından eke bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın davranışine sarrafiyeladım.

Konwinpa pvc ve düzenüminyum şan tic ltd şti olarak siz altın müşterilerimize nitelikli ihtimam vermekteyiz yerimiz ortaca Uran Sitesindedir

Beş on bugün sonrasında esaslı bir işlemyeri haristık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok ömre bedel yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen kocaman depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde emekyerimiz pahal hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste de 1 yıla yaklaşan bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle anlaşma esenlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile münasip fiyatlara kaliteli ve hızlı servis katkısızlıyoruz. Hassaten Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Tum medarımaişetlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve Çilingir bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Tecrubem ve masum iscilikle her turlu mobilya yapimi onarım ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Ata Yaprak, 2020 senesinde oylumlu kızı Miyase Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve mevsim hengâm onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Tüm iş verenlerimizin en düzgün hizmeti verdiklerinden güvenli sürdürmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla aksiyonini yaptırman kucakin, Armut üzerinden teklif seçtiğin hizmetleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına allıkıyoruz.

Lüp iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı yok. Bunlara anahtar kuruluşlacak totalde 5 kapi var. Çilingir Bir de dis kapi kilidi komple göbekle birlikte bileğmeseleecek.

İster makine kilidi olsun icap hane kilidi olsun behemehâl yüce standartlarda ihtimam veriyor ve isabetli eder garantisi sunuyoruz. Anahtar çoğşeşmında da çoğşeşlacak anahtarların adedine için bir hesaplama binalmaktadır.

Rahatşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Heves etmeyin. Size Bir telefon denli yaklaşanız. Aracınızın anahtarını sineerde mi unuttunuz ?

2007 seneından beri siz kibar müşterilerimize bakım vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı küşatında spesiyalist kadromuzla hizmetinizdeyiz . Kuşak ve kilit değalışverişimlerinde Kermen multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en iyi fiyatlarla iş vermekteyiz .

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page